Ξενοδοχείο Villa Manos στην Σαντορίνη, Καρτεράδος

Αρχική

Το Ξενοδοχείο Villa Manos στην Σαντορίνη λειτουργεί όλο το χρόνο!!! Το Ξενοδοχείο Villa Manos στην Σαντορίνη είναι ένα παραδοσιακό αλλά νεόκτιστο ξενοδοχείο. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με εξαιρετικά καθαρά δωμάτια που βρίσκεται στο κέντρο της Σαντορίνης.

 

gr-banner

Online Κρατήσεις
Αναζήτηση

Διαμονή

Το Ξενοδοχείο Villa Manos αποτελείται από 31 rooms, 12 από τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ετοιμάσουν τα γεύματά τους εφόσον διαθέτουν μικρή κουζίνα – μια ιδανική & οικονομική επιλογή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διακοπές τους.

Παροχές

Μόλις φτάσετε στο Ξενοδοχείο Villa Manos, θα σας προμηθεύσουμε με έναν δωρεάν χάρτη της Σαντορίνης για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πιο όμορφες τοποθεσίες και να κατανοήσετε την ιστορία του νησιού μας. Η Σαντορίνη έχει μεγάλη ιστορία και μυθολογία και τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την καταπληκτική μαγεία αυτού του νησιού. Μπορούμε να κανονίσουμε επίσης ρομαντικές Γαμήλιες Τελετές στην γραφική εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στους βράχους της Σαντορίνης.

Σχετικά με την Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, διάσημη για τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, τις μοναδικές παραλίες και τα δραματικά τοπία της.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες πληροφορίες της Σαντορίνης (για τηλέφωνα, παραλίες, μουσεία, οινοποιεία και χρήσιμες εταιρίες).